Orv, jeg har fået gaver!

// Reklame – Har fået produkterne tilsendt som gave //

… Du kan dog være helt sikker på, jeg ikke skriver om eller anbefaler produkter, der er noget bras!

Lov mig at læse med helt til slut, (ingen snyd og bare scrolle ned) så er der et lille “påskeæg” til dig. Ja ja, du er allerede i gang med at scrolle, din lømmel – Kom tilbage bagefter og læs videre.

“Hvad har du fået? Sig det, sig det”!

Plakater! Jeg har fået plakater!

I Frederiksværk er der en plakatshop – Bag den plakatshop, sidder Anne.

Vi kan rigtig godt li´ Anne, for hun laver eddermame nogle skønne produkter.

Hun er sprunget ud i en verden, hvor der er rigtig mange om buddet – Der er virkelig mange plakatshops og derfor må man skille sig ud, hvis man gerne vil frem.

Men Anne vil frem! Og hun vil så gerne have sine designs hængende i mange hjem i mange rum – Derfor startede hun Kispus:https://kispus.dk/

“Ja ja, det lyder smukt – Men hvad kan jeg finde derinde”?

Plakater, plakater og lidt flere plakater!

Du finder de sjove, de kærlige, de moderne og de personlige.

Fælles for dem alle er, at du helt selv kan designe din plakat, så den passer perfekt hjemme hos dig.

Du kan f.eks. vælge en plakat, der viser et kort over din by eller dit land.

“Men det kan man jo mange steder”, siger du så måske.

Ja, men hos Kispus kan du vælge mellem flere designs, farver og by – Også selvom du måske bor i “Nørre Nedrumlilleballe”, der ikke lige typisk reklameres så meget for, når det gælder plakater med byer. (Hvis du skulle bo i ovenstående by, så gir´ jeg sgu en plakat) Men hey, gå selv på opdagelse lige her: https://kispus.dk/collections/by-landkort

Du kan f.eks. også gå på opdagelse blandt de fede bogstav- og tal plakater!

Her kan du endnu engang designe plakaten, så den er lige til at smække op på væggen hjemme hos dig. Det er super personligt og du kan helt selv vælge teksten, der skal være inde i bogstavet eller tallet. Du kan fyre den af med sjove ord om din kæreste, kærlige tanker til én du savner, vittigheder til dine kolleger – Well, you name it, Kispus står klar! https://kispus.dk/collections/bogstav-tal-plakater

Tilbage til gaverne

Jeg elsker plakater – Som i ÆÆÆÆLSKER plakater! (Jeg kender ikke lige Henriks kærlighedsforhold til plakater, men er helt sikker på, han holder lige så meget af dem, som jeg gør)
#ironikanforekomme

Herhjemme har vi omkring 20 plakater hængende rundt omkring i hele hytten – Og det er altså foruden de postkort, der på forunderlig vis også har været plads til, blandt 20 plakater og 50 planter.

Så da Anne kontaktede mig og spurgte om jeg ville kigge forbi hendes side, var jeg ikke i tvivl – Der er altid (som i ALTID) plads til en plakat eller to herhjemme.

Citron – Sig det evt. “Dybvad Style”

Jeg fik frie tøjler på siden og kastede straks min kærlighed på den knaldgule citron.

Den var bare så “meant to be” på vores barvogn, hvor den naturligvis er kommet i det bedste og mest festlige selskab – Den gule citron får det virkelig godt herhjemme!

Hvis du måske ikke lige er til knaldgule citroner, så kan du jo bare skrue lidt ned for poweren og vælge en anden farve. Du kan vælge mellem 100 (ethundrede!!) farver – Så mon ikke, du finder yndlingsfarven i blandt valgmulighederne? https://kispus.dk/collections/kokken/products/when-life-hands-you-lemons-plakat-1

1 stk. stjernehimmel, tak

Jeg måtte simpelthen også kaste en personlig stjernehimmel plakat i kurven!

Det er en super fed idé og kan faktisk ikke blive mere personligt.

Du vælger dato, tid, sted og evt. tekst, for det øjeblik, du vil have foreviget på plakaten. Og så får du en plakat, med den stjernehimmel, som den så ud på præcis det tidspunkt og sted – Helt ærligt, det er sgu da fikst!

Og der er jo sindssygt mange muligheder! Bryllupsdag, den dag du blev forfremmet, fødselsdag, den dag du vandt i Lotto (så køb den store, ik´?), den dag du blev forlovet, den dag du fandt en fin sten på stranden.. Mulighederne er mange og du vælger helt selv – Fyr den af!

Igen har du 100 (ethundrede!!!) farver at vælge imellem og der er derfor ingen undskyldning for, hvorfor den ikke skulle passe ind hos dig.

Jeg valgte en lidt humoristisk tilgang til plakaten og gik med vilje udenom de kærlige og dybe citater, der normalt kædes sammen med fødslen af ens barn. Jo jo, selvfølgelig var (og er jeg stadig) fyldt med kærlighed, men man kommer sgu ikke udenom, at fødslen af ens barn, virkelig vender bøtten på hovedet – Og det skulle helt klart på min nye plakat!

Hvad der evt. skulle stå på din og hvilken dag du ville vælge, kan du jo lure lidt på her: https://kispus.dk/collections/stjernehimmel-plakater

Du er også helt vildt velkommen til at skrive en kommentar og fortælle, hvilken dag, du ville få på væggen og hvad du ville få skrevet på plakaten – Det kunne være spas!

Kispus – FAQ

“Er det ordentlig kvalitet”?

Oh yes! Du får en super lækkert plakat, der er trykt på tykt papir. Der er ingen ridser, fedtfingre eller flossede kanter. Farverne er super fine og klare, så du ender ikke med at modtage en halvgennemsigtig plakat, fordi der er sparet på farven.

“Hvordan er det så lige med levering”?

Skide nemt! Pakken kommer hjem til dig indenfor 2-4 dage og er så fint pakket ind. OG, så er der selvfølgelig lige prikken over i´et – Anne sender simpelthen slik med i røret. Vi kan rigtig godt li´ Anne!

“Hvordan kan jeg være sikker på, jeg har bestilt den rigtige plakat mht. skrift, farve osv.”?

Ingen panik! Kispus sørger for dig. Inden plakaten sendes afsted til print, modtager du nemlig et smugkig på din plakat via mail. Her har du så muligheden for at ændre eller bare hamre caps lock i bund og skrive GO!

“Hvordan kan jeg være sikker på, at det lige netop er det stjernebillede, der var der, den dag”?

Altså, din lømmel – Jeg tænkte nok, du ville være nysgerrig. Og det må du hjertens gerne være! Smut herind og scroll ned, vupti, 1 stk. forklaring. https://kispus.dk/collections/stjernehimmel-plakater

“Hvad koster´n”?

Priserne er absolut fair, synes jeg. “Ja ja, men du har jo også fået dine”, tænker du måske. Det har du naturligvis ret i, men jeg havde jo kastet mig ud i et plakatindkøb før og kender godt til priserne rundt omkring. Og her synes jeg altså, Kispus følger godt med og har sat priserne helt fair – Især, taget den gode kvalitet, i betragtning.

Vi kan rigtig godt li´Anne!

Selvfølgelig mest fordi, hun laver skønne designs, vi kan forskønne hjemmet med.

Men også fordi hun sender slik med i pakken! Vi må ikke glemme slikket!

Men den største grund til, at vi rigtig godt kan li´Anne, er … er … er … trommehvirvel..

At hun rigtig gerne vil forkæle jer alle med en rabatkode til shoppen!

Hele 15 % ryger af din ordre, hvis du bruger rabatkoden: “alittlebitofbihl”

Det er virkelig et godt tilbud og du kan da kun være enig i, at vi rigtig godt kan li´ Anne!

Skal du lige i tænkeboks mht. farver, glimmer eller ej, tekst osv., så fortvivl ej – Du har en hel uge (som ÈN hel uge) til at bestemme dig, inden rabatkoden udløber.

Så kig forbi siden: https://kispus.dk/ og få luret udvalget godt igennem – Du har til og med den 25/4-2019 til at benytte dig af koden.

Rigtig god påske til jer alle derude!

Skriv et svar